Niš: Muškarac poginuo na pruzi, trudnica i dva deteta povređeni na auto-putu kod Naisa

Izvor: Danas, 01.Jul.2019, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Muškarac poginuo na pruzi, trudnica i dva deteta povređeni na auto-putu kod Naisa

U dva udesa koja su se u protekla 24 časa dogodila u Nišu stradao je jedan muškarac, a povredjene su četiri osobe među kojima i trudnica i dva deteta, saznaje agencija Beta u niškoj Hitnoj pomoći. Članak Niš: Muškarac poginuo na pruzi, trudnica i dva deteta povređeni na auto-putu kod Naisa se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posla za Hitnu i u Nišu: Muškarac stradao na pruzi

Izvor: Mondo, 01.Jul.2019

U dva udesa koja su se u protekla 24 časa dogodila u Nišu stradao je jedan muškarac, a povređene su četiri osobe među kojima i trudnica i dva deteta...Foto: MONDO/Stefan Stojanović.."Muškarac (49) nastradao je kada ga je juče oko 16 časova udario voz na ulasku u železničku stanicu Ćele kula....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.