Niš: Beba zaglavila glavu u adapteru za WC šolju!

Izvor: Mondo, 24.Okt.2018, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Beba zaglavila glavu u adapteru za WC šolju!

Igrajući se adapterom za WC šolju, dvogodišnja devojčica iz Niša zaglavila je glavu kroz uzani otvor, nakon čega su angažovani i vatrogasci i Hitna pomoć, javili su danas mediji.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

  Nesvakidašnji događaj desio se u sredu ujutro dok se dete igralo u svom stanu, pišu "Novosti".

Kada su roditelji posle nekoliko minuta videli šta se dogodilo pokušali su da skinu adapter koji je detetu visio oko vrata, ali nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uspeli.

Tako uspaničeni, pozvali su najpre vatrogasce, ali kako oni nisu smeli da skidaju plastični dodatak s glave deteta, u pomoć su pozvali Hitnu pomoć.

U "spasavanje" je krenula dvočlana ekipa – doktor i tehničar Aleksandar Stanisavljević koji je, kažu u Hitnoj, u dva poteza skinuo detetu adapter s glave.

Užas: Dete se zaglavilo u veš mašini (VIDEO)

Devojčica je prošla bez ikakvih povreda, ističu oni i dodaju i da je od pomoći bilo to što je dete bilo mirno i staloženo i nije bilo u panici.

Bore se za život bebe, upala u kantu sa farbom

"Znali smo da postoji način da adapter izvučemo, jer kako ga je dete navuklo, sigunro može i da se izvuče. Dok je naš tehničar to pokušavao, devojčica je bila mirna i sarađivala je lepo. Videla je da se nešto desilo i da mora da sačeka pomoć. Bila je zlatna zaista", prepričavaju u niškoj Hitnoj pomoći nesvakidašnji događaj.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Beba zaglavila glavu u adapter za WC šolju, intervenisali vatrogasci i Hitna pomoć

Izvor: Večernje novosti, 24.Okt.2018

Roditelji pokušali da skinu adapter koji je detetu visio oko vrata, ali nisu uspeli Igrajući se adapterom za WC šolju, dvogodišnja devojčica iz Niša zaglavila je glavu kroz uzani otvor, nakon čega su angažovani i vatrogasci i Hitna pomoć.Nesvakidašnji događaj desio se...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.