Ninoslavu Jovanoviću predložen pritvor

Izvor: RTS, 06.Jan.2020, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ninoslavu Jovanoviću predložen pritvor

U Višem javnom tužilaštvu u Nišu saslušan je Ninoslav Jovanovića za koga se sumnja da je oteo 12-ogodišnju devojčicu iz Niša.
Više javno tužilaštvo u Nišu zatražilo je posle saslušanja Ninoslava Jovanovića, da mu Viši sud u Nišu odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva i okolnosti koje ukazuju da će ponoviti krivično delo.
Razlog je i činjenica da se okrivljeni tereti za krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << delo za koje je propisana kazna zatvora preko 10 godina.
Tužilaštvo saopštava da će istragu protiv Jovanovića sprovoditi zbog dva krivična dela, otmice i silovanja, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje 10 godina ili kazna doživotnog zatvora.
Ninoslav Jovanović uhapšen je juče kod groblja u svom rodnom selu Malči. 
On je već osuđivan i zbog silovanja je proveo 12 godina u zatvoru, od 2006. do 2018. godine. 
Oslobođen je u martu 2019. godine.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Malčanskom berberinu za otmicu i silovanje prijeti doživotni zatvor

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jan.2020, 10:33

NIŠ - Ninoslav Jovanović saslušan je juče u Višem javnom tužilastvu u Nišu povodom sumnji da je oteo i silovao malu Moniku Karimanović (12), nakon čega je tužilaštvo predložilo sudu da mu odredi pritvor, a sud je taj prijedlog usvojio.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.