Nino Brajović razgovarao s novinarima Večernjih novosti

Izvor: N1 televizija, 10.Maj.2017, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nino Brajović razgovarao s novinarima "Večernjih novosti"

Državni sekretar u Ministarstvu kulture i informisanja Nino Brajović razgovarao je sa novinarima "Večernjih novosti" o njihovom zahtevu da Vlada Srbije reši vlasničko-upravljački status kompanije i hitno preduzmu mere za finansijsku konsolidaciju.

Predstavnici redakcije rekli su da kompanija "Večernje novosti" likvidno posluje, ali je ugrožena nagomilanim dugovima iz prošlosti i zatražili da Ministarstvo kulture i informisanja posreduje u traženju rešenja za opstanak >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ove medijske kuće, što je Brajović prihvatio, saopštilo je Ministarstvo.

Novinari traže da se u najkraćem roku razreše odnosi izmedju većinskog vlasnika Milana Beka i države kao upravljača, dodaje se u saoštenju u kome se navodi i da je Brajović obećao je da će tražiti od Nadzornog odbora Kompanije da razgovara sa predstavnicima novinara.

Na sastanku je zaključeno i da hitno treba raspraviti i dužničko-poverilačke odnose "Večernjih novosti" i Štamparije "Borba" jer država u jednom ima upravljačka, a u oba preduzeća i vlasnička prava.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brajović razgovarao sa novinarima Večernjih novosti o njhovom apelu

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Maj.2017

Državni sekretar u Ministarstvu kulture i informisanja Nino Brajović razgovarao je danas sa novinarima "Večernjih novosti" o njihovom zahtevu da Vlada Srbije reši vlasničko-upravljački status kompanije i hitno preduzmu mere za finansijsku konsolidaciju...Predstavnici redakcije rekli su da Kompanija...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.