Nina Lecic promenila frizuru i totalno zbunila fanove misterioznom porukom

Izvor: medio.rs, 02.Maj.2016, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Lecic promenila frizuru i totalno zbunila fanove misterioznom porukom

"Ko razume, shvatiće", piše lepa Nina pored fotke nove frizure i misteriozne najave.

Voditeljka Nina Lečić Uskrs je iskoristila za posetu frizeru, pa se juče pohvalila slikom nove frizure. Ona je svoju dugu smeđu kosu skratila taman dovoljno da napravi promenu, a da ipak ne bude ništa drastično. Budući da Ninu uveliko porede sa Kim Kardašijan, ali sa stilom, izgleda da se ponovo ugledala na starletu pa rešila da izveštava fanove lajv iz salona.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << nije frizura ono što je izazvalo najviše pažnje.

"Nova frizura = novi zivot", napisala je Nina pored fotografije i bacila fanove u rebus. Sve je još mističnije kada se u obzir uzmu heštegovi #novizivot i #korazumeshvatice koje je ostavila pored.

Jedan od pratilaca je napisao da joj sad samo još fali novi muškarac, a upravo to je ono što je svima prvo bilo na pameti. Jer, već neko vreme se šuška da Ninu suprig Branislav Lečić vara, a provokativne fotke sa Atinom Ferari nisu pomogle. Leka je posle pokušao da se iskupi skupim putovanjem, ali pitanje je kako su stvari prošle.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.