Nikolić uručio pomoć stanovnicima Uba i Obrenovca

Izvor: Press, 24.Maj.2014, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić uručio pomoć stanovnicima Uba i Obrenovca

Stanovnicima Obrenovca isporučena je voda, konzervirana hrana, hrana za bebe, pelene... u 12 kombija i tri kamiona, rečeno je Tanjugu u Predsedništvu.
Za opštinu Ub, u šest kombija i dva kamiona, isporučeni su voda, čizme, pumpe za vodu, ćebad i konzervirana hrana.
U Predsedništvu su precizirali da je ugroženom stanovništvu Uba uručeno 27.000 litara vode, pumpa za vodu, pet paketa ćebadi, 30 pari čizama i 8,8 tona konzervirane hrane.
U Obrenovac je isporečuno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 35.169 litara vode, 512 litara jestivog ulja, 25 pakovanja pelena, 15 kilograma keksa, 1.200 komada pašteta i 1.858 komada gotovih jela i gotove supe.
Takođe, Obrenovčanima je isporučeno i 764 komada toalet papira, 500 kilograma šećera, 60 kilograma hrane za bebe i slatkiša i 300 komada sredstava za ličnu higijenu.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Akcija smederevskih strelaca "Jedna meta jedna pašteta"

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Maj.2014, 14:10

SMEDEREVO -  U akciji za pomoć postradalima od poplava pod simboličnim nazivom “Jedna meta – jedna pašteta” u organizaciju smederevskih strelaca, prikupljeno je  više od 200 kilograma hrane, vode i sredstava za ličnu higijenu.. . .U dogovoru sa gradskom organizacijom Crvenog krsta najviše...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.