Nikolić predaje Cvetkoviću potpise građana za vanredne izbore

Izvor: Vesti-online.com, 07.Apr.2010, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić predaje Cvetkoviću potpise građana za vanredne izbore

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić uputio je danas otvoreno pismo premijeru Mirku Cvetkoviću i obavestio ga da će predstavnici opozicije Vladi predati milion potpisa građana koji zahtevaju raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.

Nikolić je zatražio i sastanak sa premijerom, kojem bi prisustvovao i lider Nove Srbije Velimir Ilić.

"Sigurni smo da u utorak, 13. aprila, tačno u podne, možete izdvojiti vreme i saslušati glas građana u čije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ime vodite Vladu", naveo je lider naprednjaka u otvorenom pismu.

Ranije danas, na zajedničkoj konferenciji za novinare zamenika predsednika SNS Aleksandra Vučića i potpredsednice NS Dubravke Filipovski, najavljeno je da će predsetavnici tih stranaka u ponedaljak, 12. aprila, predati Cvetkoviću inicijativu za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.

Kako je rečeno, prikupljene potpise građana premijeru i članovima Vlade Srbije, na uvid, tačno u podne, predaće delegacija SNS i NS, predvođene liderima partija Nikolićem i Ilićem.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.