Izvor: B92, 24.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić neće s DSS-om zbog Bagzija

Beograd -- SRS neće u koaliciju "sa ljudima koji su Bagzijevi prijatelji", čime svedočenje Dejana Milenkovića stavljaju u kontekst izbora

Funkcioner radikala Tomislav Nikolić je izjavio da je Dejan Milenković Bagzi prijatelj Borisa Tadića i Vojislava Koštunice. Nikolić kaže da njegovoj stranci "ne pada na pamet da ulazi u koaliciju sa ljudima koji su Bagzijevi prijatelji i sa onima koji su ga uz pomoć Radeta Bulatovića pripremili za svedočenje."

On je izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je Dejan Milenković, svedok na suđenju za ubistvo Zorana Đinđića, instruiran kako bi na početku predizborne kampanje oklevetao lidera radikala Vojislava Šešelja.

"Može se Bagziju sve kada ga pripremaju Rade Bulatović, Koštunica i Tadić... Započeli ste prljavu kampanju i mi smo spremni da odgovorimo na svaku kampanju, ali vi ste zauvek zatvorili knjigu za političku saradnju sa SRS-om", rekao je Nikolić na skupu podrške Šešelju u beogradskom Domu sindikata.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.