Izvor: B92, 23.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić ne odustaje od tužbe

Beograd -- Tomislav Nikolić izjavio je sinoć da je nadležni tužilac odbacio krivičnu prijavu koju je on podneo protiv Nataše Kandić.

Podsetimo, zamenik predsednika Srpske radikalne stranke tužio je direktorku Fonda za humanitarno pravo zbog toga što ga je nedavno dovela u vezu s ratnim zločinima u hrvatskom mestu Antin. Nikolić je, gostujući na Televiziji Politika, objasnio da je od tužioca dobio odgovor da nema elementa za krivično gonjenje Nataše Kandić.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />On je, istovremeno, najavio da će protiv Nataše Kandić podneti privatnu tužvu i pozvao je da izađe u javnost sa dokazima protiv njega.

S druge strane, Nataša Kandić je za riječki Novi list, ponovila da postoje dokazi koji potvrđuju da je Nikolić bio u Antinu za vreme ratnih dešavanja u Hrvatskoj, navodeći da u Antinu postoje i novi svedoci koji terete Nikolića da ih je terao da "čiste mine".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.