Nikolić i klub isključeni, Vučić odsutan

Izvor: Mondo, 12.Sep.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić i klub isključeni, Vučić odsutan

Tomislav Nikolić i ostali članovi njegovog poslaničkog kluba isključeni iz Srpske radikalne stranke. Na sednici Centralne otadžbinske uprave oni označeni kao 'odmetnička grupa' pod uticajem stranih službi. Aleksandar Vučić se još nije pojavio. 'Odmetnicima' se pridružila i većina novosadskih odbornika SRS.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Enigma zvana Aleksandar Vučić

Izvor: Kurir, 13.Sep.2008, 06:37

BEOGRAD - Generalni sekretar Aleksandar Vučić i dalje nije prelomio da li će ostati u SRS uz svog lidera Vojislava Šešelja ili će se prikloniti „odmetničkoj“ frakciji koju predvodi Tomislav Nikolić. On se ni juče nije pojavio u prostorijama stranke u zemunskom Magistratu, na sednici Centralne...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.