Izvor: B92, 22.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Vreme je za promenu vlasti

Bor -- Tomislav Nikolić izjavio je u Boru da se na svakom koraku u Srbiji vidi da je došlo vreme za promenu vlasti.

"Sadašnja vlast je zemlju dovela u haos i ja sam zato spreman da tu promenu izvršim", rekao je kandidat Srpske radikalne stranke za predsednika Srbije. Nikolić je danas posetio borski rudnik, odakle je počeo svoju predizbornu kampanju.

On je ocenio da Vlada nije dobra jer joj je bilo potrebno godinu i po dana posle donošenja Ustava da donese samo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osam zakona.

Nikolić je neuspeli pokušaj izglasavanja budžeta za 2008. godinu u Skupštini Srbije ocenio kao "raspad sistema u Vladi" što bi, kako je naveo, moglo rezultirati velikom krizom vlade, pa i raspisivanjem vanrednih parlamantarnih izbora.

On je ocenio da će se tek narednih dana videti koliki je ideološki razlaz u Vladi Srbije kada na red dođu pitanja "pridruživanju NATO-u i otimanja Kosova koje vrši Evropska unija".

Nikolića je danas pred generalnom direkcijom Rudarsko-topioničarskog basena RTB Bor sačekalo oko pedesetak simpatizera sa stranačkim obeležjima, a potom je sišao u jamu rudnika bakra Bor.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.