Nikolić:  Prihvatilište u Kumodraškoj zbrine godišnje i 5.000 ljudi

Izvor: Beta Video, 06.Jan.2017, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Prihvatilište u Kumodraškoj zbrine godišnje i 5.000 ljudi

BEOGRAD - Begradsko Prihvatilište za odrasle i stare tokom godine zbirnulo je oko 600 korisnika, dok je dnevni smeštaj u njemu potražilo više od 4.000 ljudi, izjavio je danas vršilac dužnosti direktora te institucije Prvoslav Nikolić.Nikolić je rekao novinarima da je Prihvatilište prošle godine zbrinulo 568 korisnika, a da će ove godine zbrinuti i više. Nikolić je naveo da jedan korisnik državu mesečno košta malo više od 65.000 dinara. (CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Prihvatilište u Kumodraškoj zbrine godišnje i 5.000 ljudi

Izvor: Beta Video, 06.Jan.2017

BEOGRAD - Begradsko Prihvatilište za odrasle i stare tokom godine zbirnulo je oko 600 korisnika, dok je dnevni smeštaj u njemu potražilo više od 4.000 ljudi, izjavio je danas vršilac dužnosti direktora te institucije Prvoslav Nikolić. Nikolić je rekao novinarima da je Prihvatilište prošle godine...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.