Izvor: B92, 07.Jul.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Film je odgovor

Beograd -- Zamenik predsednika SRS Tomislav Nikolić kaže da je dokumentarni film "Istina" odgovor te stranke.

"To je odgovor na pokušaj satanizovanja srpskog naroda i optužbe da su samo Srbi činili ratne zločine. Film je montiran od fotografija i snimaka koje su dostavili Srbi prognani iz BiH i Hrvatske, ali i materijala koje su snimali zločinci iz drugog naroda", izjavio je Nikolić.

"Naš moto je istina, naš moto je da osuđujemo sve zločine, najviše one >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje su činili Srbi, ali da ne damo da sve padne na srpska leđa. Na projekciju su pozvane diplomate, predstavnici međunarodnih organizacija, predstavnici svih medija koji izveštavaju iz Srbije i državni funkcioneri Srbije i SCG i velikodostojnici verskih zajednica", kaže Nikolić.

Film "Istina", o zločinima nad Srbima u Hrvatskoj i BiH, biće prikazan u subotu, 9. jula, u 12.00, u Centru Sava.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.