Nikolić: Dva izbora - DS ili SNS

Izvor: RTS, 31.Okt.2009, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Dva izbora - DS ili SNS

Na tribini na Voždovcu, predsednik SNS-a, Tomislav Nikolić rekao da građani imaju samo dva izbora, ili DS ili SNS. Vučić izbore na Voždovcu ocenjuje kao "tešku utakmicu do poslednjeg sekunda" između DS i naprednjaka.

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je da se Srbija primiče cilju, a to je da građani imaju samo dva izbora, ili Demokratska stranka ili da idu napred.

"Nema Srbija koga - ima njih i ima nas - a oni ne valjaju i sve što >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rade ne valja", poručio je Nikolić na tribini na Voždovcu kojom ta stranka počinje kampanju za izbore u toj opštini, 6. decembra.

Rekao je da malim strankama želi svako dobro i da nekima čak i možda pomaže time što tvrdi da mogu da sarađuju, ali da sa onima "sa kojima se ne zna na čemu ste" nema nikakve saradnje.

Nikolić je kazao da takve stranke treba jasno da kažu sa kime će u koaliciju i da je potrebno da u Srbiji bude jasno još pre izbora ko pravi novu opštinsku većinu.

Predsednik SNS je zapitao ko je u Srbiji od penzionera zadovoljan "osim Krkobabića i njegovog sina", u čije ime ministar rada Rasim Ljajić pregovara sa sindikatima i treba da pomogne onima koje otpušta i dodao da bi voleo da budu pohapšeni svi narko dileri, da nema tuča po školskim dvorištima.

Prema njegovim rečima, Srbija je ušla u neki vid kampanje vladajućih stranaka i sve su prilike da uskoro biti izbora. "Nikada Srbija nije bila bliža promeni vlasti, čak ni 2000. godine, nego danas", podvukao je Nikolić.

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić je kazao da će izbori na Voždovcu biti "teška utakmica do poslednjeg sekunda" između DS i naprednjaka. Ocenio je da su "na strani DS novac i mediji, ali da SNS ima ogromnu prednost, a to su građani i njihovo poverenje".

Vučić je kazao da su naprednjaci i na prethodnim izborima odneli pobedu, a da sva istraživanja pokazuju da sada imaju još veću prednost nego što su je imali tada, ali i upozorio da "ništa još nije gotovo" već da mora da se radi i da se pokaže da Voždovac i Srbija imaju nadu i perspektivu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.