Izvor: Piplmetar.rs, 12.Jul.2023, 12:31

Nikola Mirotić „tvrd orah“ a za Barselonu „voćka čudnovata“

Početna » Sport » Nikola Mirotić „tvrd orah“ a za Barselonu „voćka čudnovata“


N. M.danas 12:05

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)
Barselona i Nikola Mirotić nalaze se u pat poziciji.
Dok čeka rasplet sage u vezi sa ugovorom, Nikola Mirotić dane provodi u Beogradu, rodnoj Crnoj Gori, obilazeći familiju, manastire, omiljena mesta.
Odlični krilni centar ima brojne ponude. Navodno je već odbio mogućnost da potpiše za Olimpijakos. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Mundo Deportivo otkriva da je najbliži prelaksu u Milano, dok je Panatinaikos spremio vrtoglavu ponudu od osam miliona evra za dve godine.
Crvena zvezda i Partizan imaju svoje adute, međutim da bi se nešto konkretno dogodilo neophodno je prvo da Nikola Mirotić i Barselona utanače detalje preveremenog raskida saradnje.
Nekadašnji reprezentativac Španije ima još dve godine ugovora sa Barsom, težine 22 miliona evra bruto.
Mirotić potražuje 70 odsto od navedene sume kako bi se rastao sa Barselonom.
– Mirotić još nije otišao. To nije rešeno, to je ozbiljno pitanje, ugovor koji je tada sklopljen… mi smo ga nasledili i neodrživ je – izručit je Đoan Laporta, predsednik Barselone.
U razgovoru za Mundo Deportivo prvi čovek kluba priznao je da je situacija teška i da nijedna strana trenutno nije za kompromisno rešenje.
– Nikola nam je dao mnogo, ali mi pokušavamo da njegov agent to razume, da ako ode u Monako ili Milano . . . da će imati dobar ugovor i ulogu… ali situacija je poprilično komplikovana. Svi imaju svoje argumente i svako brani svoju stranu.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane vesti
Najnovije
Sport



Naslovna strana
Naslovna strana za 12. jul 2023.
Galerija



Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa
Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.


Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim
sferama života, potrebni su nam jaki mediji.
– Stevan Filipović, filmski režiser



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.