Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko neće da igra Stiva Džobsa?

Film o pokojnom osnivaču kompanije Epla, kako stvari trenutno stoje, teško da će IKADA biti snimljan. Prvo se iz projekta povukao režiser Dejvid Finčer, a potom je Leonardo Dikaprio odbio da igra glavnu ulogu.

Scenarista filma Aron Sarkin je potom otkrio da "samo najbolji glumac" može da igra Džobsa, "a to je Kristijan Bejl", a sada je i bivši Betmen rekao "hvala i doviđenja" projektu.

"Bejl je zaključio da nije pravi glumac za ovu ulogu i rešio je da se povuče >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pre početka pregovora", piše "Holivud riporter".

Film bi trebalo da bude zasnovan na biografiji Voltera Ajzaksona, koji je sa Stivom uradio više od 40 intervjua i bio mu je omogućen potpuno slobodan pristup njegovoj porodici i prijateljima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

“Anđelina je netalentovano i razmaženo derište“

Izvor: Press, 10.Dec.2014

Naime, Skot je u prepisci s kompanijom Soni Anđelinu nazvao "netalentovanim i razmaženim derištem“. . Navodno, Anđelini nije bilo drago što će Dejvid Finčer režirati biografski film o Stivu Džobsu, a ne rimejk “Kleopatre“,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.