Izvor: B92, 28.Jun.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikiforov: Mladić u Srbiji

Hag -- Hag nema podataka da je Ratko Mladić u Hercegovini, niti da je pretrpeo moždani udar, rekao portparol glavnog tužioca Anton Nikiforov.

Nikiforov je na redovnom susretu sa novinarima u Hagu rekao da svi postojeći podaci Tužilaštva pokazuju da je Mladić u Srbiji i da vlasti u Beogradu mogu da ga uhapse i prebace u Hag. Predstavnik Karle Del Ponte je sugerisao da ni vlasti Srbije u kontaktima sa Tužilaštvom ne tvrde da Mladić nije u Srbiji, već samo da čine sve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ga pronađu i uhapse.

Sarajevski list "Dnevni avaz" nedavno je objavio tvrdnje iz međunarodnih izvora da se Mladić krije u okolini Nevesinja u Hercegovini, a beogradski tabloidi su tvrdili da je bivši komandant Vojske Republike Srpske doživeo treći moždani udar.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.