Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jan.2024, 02:30

Nikad tužnija Nova godina u domu Mine Kostić: „Jedina moja…“

Iako je Nova godina vreme veselja i slavlja, u domu pevačice Mine Kostić ovo doba je obeleženo neizmernom tugom.
Mina Kostić (Foto: Screenshot TV Happy) • Tv Pink / screenshot


Naime, Mini je tačno pre godinu dana na ovaj dan preminula majka, a koliko je ovaj gubitak svež govori i činjenica da je Kostićeva pre mesec >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << dana prvi put stala pred kamere i rasplakala se pričajući o njoj.
Mina Kostić (Foto: Instagram/minakostic_official)
– Draga majčice, godina prođe otkad nisi sa nama. Vole te tvoja deca. Nedostaješ – poručila je pevačica na društvenim mrežama uz zajedničku fotografiju, da bi potom objavila prizor na kom se nalazi samo njena majka uz kratku poruku:
– Jedina, nedostaješ. 1.1.2023.
Mina Kostić (Foto: Instagram/minakostic_official)
Mina Kostić je, sa druge strane, doživela još jednu porodičnu tragediju, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: JEZIVA PORODIČNA TRAGEDIJA! Rođena sestra joj se UDAVILA, pevačicine reči slamaju srce
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.