Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2018, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nijemci traže dobavljače u BiH

SARAJEVO Privredna komora Federacije BiH saopštila je da kompanija "Eissmann Automotive Deutschland GmbH" u BiH traži dobavljače alata i/ili mašinogradnju.

Ova kompanija specijalizovana je za izradu elemenata enterijera u vozilima, a prema dostupnim podacima lani je ostvarila prihode od prodaje od 470 miliona evra. Firma ima 13 fabrika, a zapošljava više od 5.000 ljudi.

Osim u Njemačkoj, gdje je glavna kancelarija i gdje se obavlja dio proizvodnje, firma ima fabrike i u SAD, Meksiku, Kini, Slovačkoj, Češkoj i Mađarskoj. Kompanije iz BiH svoj interes za saradnju ostvaruju popunjavanjem upitnika na njemačkom ili engleskom jeziku. (Biznisinfo)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.