Nijedna javna ličnost neće da podrži listu Đilasa, Jankovića i Jeremića, pa moraju da recikliraju staru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2018, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nijedna javna ličnost neće da podrži listu Đilasa, Jankovića i Jeremića, pa moraju da recikliraju staru!

Danima najavljivali kako će ih podržati krem srpske elite

Lideri srpske opozicije Dragan Đilas, Saša Janković i Vuk Jeremić opet su u velikom problemu jer nijedna značajna javna ličnost u Srbiji neće da podrži njihovu listu. Zato su u očaju zaigrali na "sigurnu" kartu - Dušana Dudu Ivkovića?!

Pročitajte i:

Iako su danima najavljivali kako će ih podržati krem srpske elite, a da će na njihovoj listi za beogradske izbore biti sve sami >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novi ljudi, kako se saznaje, posle silnih molbi, kukanja, nagovaranja i ubeđivanja, razgovora sa uglednim sportistima, glumcima, lekarima i akademicima, sve se svelo na Dudu Ivkovića.

Gospodinu Ivkoviću, našem legendarnom treneru, svaka čast za sve što je u karijeri uradio za Srbiju, ali šta je tu novo i šta je tu epohalno u činjenici da će podržati Đilasa, Jankovića i Vuka.

Zar Ivković nije podržavao Jankovića i na proteklim predsedničkim izborima, pa je čak nosio i kutije sa potpisima za njegovu kandidaturu. Doduše, kasnije, kad je shvatio s kim ima posla, distancirao se od tog istog Jankovića.

Dakle, ništa novo, ništa značajno, ništa epohalno i ništa čudno za sklepanu listu propalih predsedničkih kandidata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ĐILASA, JANKOVIĆA I JEREMIĆA NIKO NEĆE PA MORAJU DA RECIKLIRAJU DUDU!

Izvor: RTV Pink, 25.Jan.2018, 11:48

LIderćići raspale srpske opozicije tajkun Dragan Đilas, zgrčeni Saša Janković i NATO Vuk Jeremić opet su u velikom problemu jer nijedna značajna javna ličnost u Srbiji neće da podrži njihovu listu. Zato su u očaju zaigrali na "sigurnu" kartu - Dušana Dudu Ivkovića?!?

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.