Nije vršen pritisak na Milenkovića; Predsednik da okrene telefon i traži moju ostavku, imao bi je odmah

Izvor: B92, 11.Jan.2020, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nije vršen pritisak na Milenkovića"; "Predsednik da okrene telefon i traži moju ostavku, imao bi je odmah"

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović demantovao je da je vršen bilo kakav pritisak na Slobodana Milenkovića u slučaju "Jovanjica".

Stefanović je novinarima u Beogradu rekao da Milenković, načelnik Četvrtog odeljenja Uprave kriminalističke policije za grad Beograd, na poligraf nije išao za slučaj "Jovanjica" i dodao da ta informacija nije potekla iz policije već da je izmišljena.

"Nikakav pritisak nije vršen što je on i sam rekao. Ne znam šta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više da se kaže", rekao je Stefanović i dodao da je i sam spreman da ide na poligraf. Stefanović je rekao da će insistirati da se ta priča razjasni do kraja.

Ministar je dodao da nema nikakvog sukoba između njega i predsednika Srbije Aleksandra Vučića i da je besmisleno da o tome priča.

"Nema nikakvog sukoba. Da Vučić samo okrene telefon i traži moju ostavku imao bi je odmah", rekao je Stefanović novinarima u Beogradu.

Kako je rekao, kada "neko plasira nešto što ne postoji", da bi napravio političku priču, postane "besmisleno da se o tome priča".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.