Nije tačno da je Petrušev došao po ruske špijune

Izvor: B92, 29.Okt.2016, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nije tačno da je Petrušev došao po ruske špijune"

Beograd -- Ministar unustrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da sa glavnim tužiocem Haškog tribunala Seržom Bramercom nije razgovarao o izručenju članova SRS.

"Sva ostala pitanja biće predmet vlade Srbije", rekao je Stefanović novinarima.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović demantovao je medijske napise da je šef Saveta za nacionalnu bezbednost Rusije Nikolaj Patrušev boravio u Beogradu da bi navodna tri ruska špijuna vratio u Moskvu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Ništa od toga nije istina. Patrušev je bio u Srbiji da bismo razgovarali o nastavku saradnje. Niti je Srbija koga proterivala, niti je neko otišao s Patruševim", rekao je Stefanović novinarima posle uručenja ugovora o zaposlenju u MUP-u diplomcima Kriminalističko-policijske akademije i polaznicima Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici.

Prema pisanju medija, Patrušev je u Beogradu boravio kako bi u Rusiju vratio tri navodna špijuna, ali je bilo i napisa da ih je Srbija već proterala.

Pre nekoliko dana premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je posle sednice Biroa za koordinaciju službe bezbednost da je u Srbiji povećana aktivnost stranih obaveštajnih službi i sa istoka i sa zapada.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Nisam razgovarao s Bramercom o izručenju radikala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2016

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da sa glavnim tužiocem Haškog tribunala Seržom Bramercom nije razgovarao o izručenju troje članova Srpske radikalne stranke (SRS)..."Sva ostala pitanja biće predmet vlade Srbije", rekao je Stefanović novinarima...Na pitanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.