Nije se rodio čovek kao Vučić, ne postoji bolji: Podrška predsedniku postala HIT na INTERNETU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije se rodio čovek kao Vučić, ne postoji bolji: Podrška predsedniku postala HIT na INTERNETU (VIDEO)

Verni simpatizer

Poznato je da starija populacija u Srbiji nesebično pruža podršku vladajućoj stranci, ovog puta predsedniku Aleksandru Vučiću. Ne libe se da mu upute pohvale i podrže njegov rad, pa tako ne čudi što je hvalospev jednog dede upućen šefu države, zabeležio njegov unuk.

Pročitajte i:

Prenosimo reči ovog dede:

- Svi ovi drugi su loši, on ih potiskiva, on je predsednik, on ih primorava barem nešto da rade. Da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije predsednika, ništa...Znači takav čovek nije rođen na svetu. Ono su sve drogirani protivnici njegovi, ili bolesni na neki drugi način. Nisu u redu s mozgom. Šta oni traže sade? Šta oni traže? Ovaj čovek što je dosad uradio, on je legenda dok je sveta. U svakom gradu će biti njegova ulica - počinje svoju priču deka, koji zdušno podržava svaki predsednikov korak, dok o opoziciji i nema tako lepo mišljenje.

Na pitanje unuka kojoj on grupaciji pripadaj, ovoj što se drogira ili ludima, deda odgovara:

- Bogami ti šarenilo neko. Ne znam na osnovu čega ti ne bi glasao Vučića, pobogu! Šta 'oćeš ti? Gde ima bolje? Ne postoji bolje nit' će ga majka rodit'. Boljeg od njega nema, neće ga ni imati!

Šta je još ovaj verni simpatizer lika i dela Aleksandra Vučića rekao, pogledajte u videu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.