Nije pokrenuta inicijativa da se privatizuje Tanjug

Izvor: Radio 021, 19.Avg.2014, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije pokrenuta inicijativa da se privatizuje Tanjug

Vršilac dužnosti direktora Agencije za privatizaciju Srbije Marijana Radovanović izjavila je da državna novinska agencija Tanjug nije na spisku za privatizaciju jer za to nije pokrenuta incijativa.

Dodala je da će u slučaju da bude pokrenuta incijativa za privatizaciju Tanjuga Agencija za privatizaciju sprovoditi taj postupak.

Prema njenim rečima, Agencija za privatizaciju je 15. avgusta pokrenula postupak privatizacije za 73 medija i preduzeća koja se bave informisanjem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << uvažavajući posebnost Zakona o javnom informisanju.

Na listi medija za koja je raspisan poziv, nalaze se i izdavači dnevnika Politika i Dnevnik, lokalnih štampanih medija poput Glasa Podrinja, Pančevca i kruševačke Pobede.

Poziv je objavljen i za regionalne javne servise poput Studija B i RTV Kragujevac, Pančevo i Vranje, a tu su i Nvosadska TV, televizije Pirot, Smederevo, kao i preduzeća za radio program Zrenjanin, Subotica i Požarevac.

Ti mediji su među 502 preduzeća za koje je 15. avgusta Agencija za privatizaciju Srbije objavila javni poziv za prikupljanje pisama o zainteresovanosti investitora za privatizaciju.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Regionalna TV na prodaji

Izvor: SandzakPress.net, 20.Avg.2014, 17:26

Novi Pazar, Tutin – Među 73 medija i preduzeća koja se bave informisanjem, a koja se nalaze na spisku za privatizaciju koju je pokrenula Agencija za privatizaciju, nalaze se Javno preduzeća za informisanje Novi Pazar i Javno informativno preduzeće Informativni centar Tutin. Javno preduzeće za...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.