Nije mogla da se odvoji od njega: Mrtvog muža kupala i oblačila skoro dve godine (VIDEO)

Izvor: S media, 14.Jul.2012, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije mogla da se odvoji od njega: Mrtvog muža kupala i oblačila skoro dve godine (VIDEO)

Amerikanka Linda Čejs godinu i po dana kupala je i oblačila leš muža s kojim je živela u porodičnoj kući jer, kako kaže, nije mogla da se odvoji od njega.

Ona tvrdi da nije osećala ni smrad raspadajućeg leša kao i da je to učinila jer je on bio jedini čovek koji je bio dobar prema njoj, piše britanski tabloid Dejli mejl.

Međutim sin pokojnog Čarlsa nije uveren u to. On je ispričao da je nekoliko puta dolazio da vidi oca, ali da mu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ona nije dala da uđe u kuću. Da je mrtav nije ni znao.

Sin veruje i da ga je držala u kući ne govoreći nikom da je mrtav i zbog lepih prihoda koje je na njegovo ime podizala svakog meseca.

Linda, međutim, tvrdi da nije mogla da se odvoji od njega i da najviše voli kada na TV zajedno gledaju naskar trke.

(Daily mail)

Foto: printscr video

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Nije mogla da se odvoji od njega: Mrtvog muža kupala i oblačila skoro dve godine

Izvor: medio.rs, 14.Jul.2012

Jedna Amerikanka godinu i po dana je, kako tvrdi, iz ljubavi kupala i oblačila leš muža. Sin pokojnika veruje da je to uradila zbog prihoda koje je svakog meseca podizala, dok ona tvrdi da nije mogla da se odvoji od njega i da je najviše volela kada na TV zajedno gledaju naskar trke.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.