Izvor: Press, 26.Avg.2015, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije izbran direktor nacionalne televizije, sledi novi konkurs

Upravni odbor JMU RTS nije danas izabrao direktora Televizije Srbije među kandidatima koji su se javili na konkurs za tu poziciju i doneo je odluku o raspisivanju novog konkursa.
        Za vršioca dužnosti direktora Televizije Srbije imenovan je Ilija Cerović, glavni i odgovorni urednik Obrazovno-naučnog programa Televizije Srbije, navodi se u saopštenju RTS-a. UO nije imenovao ni glavnog i odgovornog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << urednika Prvog programa Radio Beograda, kao ni glavnog i odgovornog urednika Drugog programa Radio Beograda, već je doneo odluku o raspisivanju novog konkursa za ova dva mesta. U međuvremenu će poslove vršioca dužnosti glavnog i odgovornog urednika Prvog programa Radio Beograda obavljati Đorđe Vlajić. Za vršioca dužnosti glavnog i odgovornog urednika Drugog programa Radio Beograda postavljena je Jasmina Zec. Za glavnog i odgovornog urednika Trećeg programa Radio Beograda izabran je Predrag Šarčević, koji je i do sada obavljao ovu dužnost, a za glavnu i odgovornu urednicu radio programa "Beograd 202“ izabrana je Snežana Grujić, dosadašnja zamenica glavnog i odgovornog urednika "dvestadvojke“. Ponovljeni konkursi biće raspisani u narednih desetak dana. 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.