Nije imao kartu, zvao pojačanje, pa pretukli kontrolora

Izvor: B92, 18.Nov.2017, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije imao kartu, "zvao pojačanje", pa pretukli kontrolora

Beograd -- Kontrolor M. P., koga su u autobusu pretukle dve osobe i koji je zadobio više udaraca u glavu, nalazi se u KBC Zemun, saopšteno je iz Grada Beograda.

Kako je objavljeno, napad se dogodio u petak oko podneva u vozilu na liniji 610, kada je putnik zatečen bez karte, a nije želeo da plati posebnu kartu, niti da mu se izda prekršajni nalog.

"On je zajedno sa kontrolorom napustio vozilo na narednom stajalištu, ali je dok je bio u vozilu i kasnije na stajalištu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << telefonirao. Na stajalištu se potom zaustavio automobil iz kog je izašao momak koji je zajedno sa putnikom, koji je zatečen bez karte, napao kontrolora", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su počinioci pobegli sa lica mesta, ali da su kasnije privedeni u PS Surčin.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nije imao kartu, "zvao pojačanje", pa pretukli kontrolora

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2017

Kontrolor Milan Panić, koga su u autobusu pretukle dve osobe i koji je zadobio više udaraca u glavu, nalazi se u KBC Zemun, saopšteno je iz Grada Beograda...Kako je objavljeno, napad se dogodio u petak oko podneva u vozilu na liniji 610, kada je putnik zatečen bez karte, a nije želeo da plati posebnu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.