Nije im dovoljna Fljora: Albanka nastavlja da govori o LAŽNOM SILOVANJU, pa opkolila zgodnog premijera (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2019, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije im dovoljna Fljora: Albanka nastavlja da govori o LAŽNOM SILOVANJU, pa opkolila zgodnog premijera (FOTO)

Šta im je sad na umu?

Kako uvek, tako i sada Albanci sa Kosova pokušavaju na sve načine da sebe predstave kao žrtve i lobiraju za nezavisno Kosovo.

Ispad Fljore Brovine nije bila dovoljna opomena i dovoljna sramota za Albance, kada je svojim lažnim fotografijama pokušala da pokaže kako su "Srbi silovali Albanke", već nastavljaju sa svojim tvrdnjama bez pokrića na svim mogućim događajima.

Ovog puta se propagandi pridružila i Vasfije Krasnići, zadužena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za "reprezentovanje žrtava silovanja na Kosovu", inače drugarica najmoćnije žene samoproglašenog Kosova - Albanke Vlore Čitaku.

Prisustvujući jednom humanitarnom događaju u Kanadi, gde je bio i zgodni mladi premijer Džastin Trudo, Krasnići je iskoristila priliku da se slika s njim i još ponekim kanadskim zvaničnikom, pa da se na društvenim mrežama pohvali svojim novim poznanstvima.

Thank you Prime Minister @JustinTrudeau Minister @MaryamMonsef for being outstanding supporters of women’s rights. With your support the voice of the 20000 women & men raped during the war in Kosovo is stronger. #powerforgood @Katja_Iversen @KosovoinCanada @lulzimh #WD2019 🇽🇰🇨🇦 pic.twitter.com/ibVpBlsQUb

— Vasfije (@VasfijeKrasniqi) June 4, 2019

- Hvala kanadskom premijeru što se pokazao kao veliki podržavalac prava žena. S vašom podrškom, glas 20.000 silovanih žena i muškaraca tokom rata na Kosovu postaje snažniji - napisala je Krasnići.

Ostaje nam da vidimo koju su laž ovog puta smislili kako bi pokušali da potvrde svoje reči.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.