Nije Mesi nije Ronaldo ali ako ovaj sportista dodje u Srbiju 2015. godine izazvace najvece ludilo ikad

Izvor: medio.rs, 31.Dec.2014, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije Mesi nije Ronaldo ali ako ovaj sportista dodje u Srbiju 2015. godine izazvace najvece ludilo ikad

U pitanju je najveći sportista planete u 21. veku, koji je najvaio da bi mogao da nastupi u Beogradu

Jusein Bolt dolazi u Beograd! Najbolji sportista planete u 21. veku mogao bi da poseti glavni grad Srbije i to na Beogradskom maratonu, čime bi definitivno ovu i onako masovnu manifestaciju učinio još masovnijom.

Najbrži čovek na planeti, prozvan je od strane fudbalera Bajerna Džeroma Boatenga, koji tvrdi da je brži od Bolta na 30 metara, a upravo ovaj okršaj >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << mogli bi da gledamo kao specijalnu trku na Beogradskom maratonu 2015. godine.

- Sve je moguće – rekao je Bolt za “Žurnal”.

Foto: AP/Tanjug

Jamajkanac je poznat kao veliki navijač Mančester junajteda, a posebno poštuje srpskog internacionalca Nemanju Vidića.

- Vidić je veliki defanzivni igrač, jedan od najboljih na svetu. Sreo sam ga samo u nekoliko navrata, a najinteresantnije je bilo 2009. godine kada sam mu uručio nagradu za najboljeg igrača godine u dresu Junajteda – rekao je Bolt za “Žurnal”.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.