Nigerija:Islamski ekstremisti oslobodili humanitarne radnike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2020, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nigerija:Islamski ekstremisti oslobodili humanitarne radnike

Islamski ekstremisti oslobodili su troje humanitarnih radnika i druge civile na severoistoku Nigerije koje su držali kao taoce od kraja decembra, saopštio je danas koordinator UN za humanitarna pitanja u toj zemlji.

Oni su oteti 22. decembra prošle godine.

Oteli su ih islamski ekstremisti koji su obučeni u vojne uniforme zaustavili konvoj vozila koji se kretao ka Majduguriju, glavnom gradu države Borno na severoistoku zemlje, podseća Rojters.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Islamski ekstremisti oslobodili taoce

Izvor: B92, 16.Jan.2020

Islamski ekstremisti oslobodili su troje humanitarnih radnika i druge civile na severoistoku Nigerije koje su držali kao taoce od kraja decembra...Informaciju je saopštio koordinator UN za humanitarna pitanja u toj zemlji...Oni su oteti 22. decembra prošle godine...Oteli su ih islamski ekstremisti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.