Ni-seksi-obline-ne-mogu-da-sakriju-ono-sto-otkriva-lice

Izvor: medio.rs, 14.Okt.2014, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni-seksi-obline-ne-mogu-da-sakriju-ono-sto-otkriva-lice

Britanska glumica Elizabet Harli još jednom je svojom pojavom u Kanu napravila opštu pometnju. Iako je na pragu pedesetih, lepa Liz očarala je fotografe koji nisu znali da li pre da fotografišu njen portret ili savršenu liniju tela.

Za ovu lepu glumicu kao da je vreme stalo. Elizabet sa svojih četrdeset i devet godina očarala je fotografe na crvenom tepihu pojavivši se u crvenoj uzanoj haljini. Mnoge dame njenih godina bi mogle da joj pozavide na odličnoj liniji, ali i >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << prelepom izgledu lica.

Iako na Elizabetinom licu možete zapaziti bore, ova glumica ih odlično nosi, a svojom gracioznošću i seksepilom kog ne manjka, čini da na trenutak zaboravimo da Liz uskoro puni pedeset godina.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.