Ni da čuje za majku, neće ni njen pepeo!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2016, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni da čuje za majku, neće ni njen pepeo!

Holivudska glumica Dženifer Aniston je ostala bez majke pre tri meseca. Nensi Dou, majka slavne glumice, preminula je u 79. godini života, a tome je prethodio moždani udar. Njih dve nisu bile u dobrim odnosima, ali je glumica ipak bila na poslednjem pomenu.

Međutim, kako navode strani mediji, kada su je pitali da li želi da uzme majčinu urnu, Džen je to kategorično odbila.

- Ne želim njen pepeo, niti bilo šta drugo njeno blizu sebe - rekla je Dženifer. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Glumica i njena majka nikada nisu bile u dobrim odnosima, navode mediji. Njihovi i onako loši odnosi su se još više zakomplikovali knjigom koju je Nensi objavila, a koja otkriva detalje o Dženiferinom privatnom životu.

- Stalno me je kritikovala. Bila je model, bila je divna, a ja nisam. Nikada nisam bila takva. Iskreno i dalje ne mislim o sebi na taj način. Takođe nikada nije mogla da prašta - opisala je Dženifer majku u jednom intervjuu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.