Ni 17 godina nakon ubistva Milana Pantića nisu pronađeni odgovorni

Izvor: Danas, 08.Jun.2018, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni 17 godina nakon ubistva Milana Pantića nisu pronađeni odgovorni

Komisija za istraživanje ubistava novinara upozorava da i 17 godina nakon ubistva Milana Pantića obeležava bez dostignute pravde, i pored toga što se ozbiljni napori ulažu da ubice i njihove nalogodavce stigne zaslužena kazna. Članak Ni 17 godina nakon ubistva Milana Pantića nisu pronađeni odgovorni se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubistvo novinara Milana Pantića 17 godina bez dostignute PRAVDE

Izvor: Blic, 08.Jun.2018

Komisija za istraživanje ubistava novinara Srbije izražava žaljenje što se i 17-godišnji pomen novinaru-dopisniku "Večernjih novosti" iz Jagodine Milanu Pantiću obeležava bez dostignute pravde, i pored toga što se ozbiljni napori ulažu da ubice i njihove nalogodavce stigne zaslužena kazna.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.