Izvor: Nezavisne Novine, 25.Apr.2019, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nezavisne" otkrivaju nove detalje: Saradnik izdao osumnjičene za Krunićevo ubistvo

LAKTAŠI, BANJALUKA - Osumnjičene za masakr u Glamočanima, kod Laktaša, gdje su u ponedjeljak naveče ubijeni banjalučki biznismen Slaviša Krunić, član njegovog obezbjeđenja Žarko Pavlović, te napadač Željko Kovačević, izdao je muškarac koji je s njima ranije sarađivao, saznaju ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SARADNIK ISTRAGE Osumnjičene za ubistvo banjalučkog biznismena OCINKARIO SARADNIK

Izvor: Blic, 25.Apr.2019

Osumnjičene za masakr u Glamočanima, kod Laktaša, gde su u ponedeljak naveče ubijeni banjalučki biznismen Slaviša Krunić, član njegovog obezbeđenja Žarko Pavlović, te napadač Željko Kovačević, izdao je muškarac koji je s njima ranije sarađivao.

Nastavak na Blic...

"Nezavisne" objavljuju fotografiju vozila odbjeglog Đukanovića

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Apr.2019

BANJALUKA - Policija i dalje traga za odbjeglim Benedijem Đukanovićem, osumnjičenim za zločin u Glamočanima, gdje su ubijeni Slaviša Krunić, njegov saradnik Žarko Pavlović, te jedan od napadača, Željko Kovačević.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.