Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2016, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezapamćeno nevrijeme pogodilo Beograd i Pančevo (FOTO, VIDEO)

PANČEVO - U u ovom gradu ulicama su tekle rijeke, pa su građani u šoku snimali sve i kačili na društvene mreže, u nemogućnosti da izađu iz svojih domova ili krenu sa posla ka njima

Jako nevreme nakon 18 časova pogodilo je cijelu Srbiju, koja se još nije oporavila od sinoćnje oluje koja je čupala stabla iz korijena, kako u gradovima tako i u selima širom zemlje.

I dok su stranovnici Beograda bili zatečeni gradom veličine pesnice, i sklanjali se od nevremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << gdje bi se zatekli u tom trenutku, kroz Pančevo je čak PROTUTNJALA PIJAVICA – mali tornado!

I dalje situacija nije najbezbjednija jer je i u ovom gradu nov nalet grada udario tek 10 minuta nakon prvog.

#Pancevo #oluja #grad #nevreme Padaju lopte s' nema pic.twitter.com/Cr5oyzeSGM

Ceo tanjir haha #oluja #Pancevo #nevreme #Grad pic.twitter.com/9JCIH81pEM

Pogledajte video:

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.