Nezadovoljna mušterija prijavila policiji ružnu prostitutku

Izvor: Blic, 17.Jun.2013, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezadovoljna mušterija prijavila policiji ružnu prostitutku

Jedna nezadovoljna mušterija u Engleskoj pozvala je policijsku stanicu i požalila se da prostitutka nije izgledala kao u oglasu, zahtevajući da je uhapse.

Zbunjeni policajac u stanici u Solihalu postavio je komentar i na Tviter:

„Neverovatno... jedan muškarac upravo je prijavio 'prijateljicu noći' jer je svojim izgledom narušila Zakon o prodaji robe”.

Delimični audio snimak telefonskog poziva otkriva kako se muškarac žali da je žena sebe „potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pogrešno opisala i da ne izgleda kao u oglasu... U suštini, ona je ružna”.

BBC je javio da su zvaničnici poslali muškarcu pismo upozorenja jer „troši policiji vreme” a i podsetili su ga da je prostitucija nelegalna, jer je on uporno zahtevao da se žena uhapsi zbog lažnog reklamiranja.

Zakon o prodaji robe, na koji se mušterija pozivala, donet je kako bi potrošači bili sigurni da je roba zadovoljavajućeg kvaliteta i da odgovara opisu prodavca.

AUDIO> Snimak poziva nezadovoljne mušterije policijskoj stanici:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Diskrecija nezagarantovana: Nezadovoljni klijent policiji prijavio ružnu prostitutku

Izvor: Svet, 18.Jun.2013, 00:05

Nezadovoljna mušterija u Engleskoj nazvala je lokalnu policijsku stanicu i požalila se da prostitutka ne izgleda kao u oglasu, zahtevajući pritom da je uhapse. Zbunjeni, dežurni policajac je ovu nesvakidašnju situaciju prokomentarisao na svom Tviter profilu: „Neverovatno… Jedan muškarac upravo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.