Nezaboravni jutarnji program dobija svoj EPILOG: Azdejković snima film, a glavni lik biće JUNAKINJA mnogih Šešeljevih knjiga

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2018, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezaboravni jutarnji program dobija svoj EPILOG: Azdejković snima film, a glavni lik biće JUNAKINJA mnogih Šešeljevih knjiga

Nije poznato da li će u projekat biti uključen i Miroljub Petrović

Sa desne strane kontroverzni profesor Miroljub Petrović, gej aktivista Predrag Azdejković sedi u sredini, a levo lider radikala Vojislav Šešelj!

Pročitajte i:

Najluđa emisija jutarnjeg programa u skorije vreme izazvala je pažnju čitave javnosti, a bura na društvenim mrežama se ne stišava već danima. 

Tako se Azdejković pohvalio na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je "dogovoreno" snimanje filma prema knjizi Vojislava Šešelja.

- Imamo novi filmski projekat. Animirani dugometražni film "Kurvinjske čarape Karle del Ponte" prema knjizi Vojislava Šešelja, a koji će biti i narator – napisao je Azdejković na svom Fejsbuk profilu i izazvao salvu komentara.

Lider radikala se za sada nije oglasio povodom pomenute ekranizacije svojih knjiga, a nije poznato da li će u "projekat" biti uključen i Miroljub Petrović.

A kako je izgledalo njihovo nezaboravno gostovanje u jutarnjem programu "Hepija" možete pogledati u sledećem klipu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.