Nezaboravna žurka pod maskama u KST

Izvor: Blic, 26.Dec.2010, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezaboravna žurka pod maskama u KST

Tradicionalni 37. po redu prednovogodišnji maskenbal sa temom “Metamorfoza” održan je u noći između subote i nedelje u Klubu studenata tehnike. Na hiljade posetilaca, uprkos hladnoći, čekalo je sat vremena pre ponoći da uđe u zgradu Tehničkog fakulteta.

I stari i mladi došli su u kostimima i oživeli poznate umetnike, likove iz serija i filmova. Grupa Arapa ispred KST đuskala je u džipu na Bulevaru i pušila tompuse. Aladini su nazdravljali rakijom, a vaterpolisti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u japankama drhtali od zime. Bolje nisu prošle "zečice” i francuske sobarice u minićima koje su stajale u redu da uđu na žurku.

$(document).ready(function(){ $('#article_gal').show(); $('#article_gal_thumb').slideDown(200); $('#article_slide').cycle({ fx: 'fade', speed: 0, timeout: 0, pager: '#article_gal_thumb ul', pagerAnchorBuilder: function(idx, slide) { thumb = $('img',slide); var src = thumb.attr('thumb'); var title = thumb.attr('title'); return ''; // generisi navigaciju } }); $("#simplePrevious").addClass("disabled"); $("#article_gal_thumb").jCarouselLite({ btnNext: "#simpleNext", btnPrev: "#simplePrevious", circular: false, visible: 6 }); }); $(function() { $("a[rel=intext_gallery_1311]").lightBox({containerResizeSpeed: 450 }); //$('.knowledge').tipsy({gravity: 's', fade: false}); });

Oko ponoći u zgradi fakulteta bilo je teško mimoići se. U dobrom raspoloženju gosti su obillazili čak osam stejdževa na kojima je bila muzika za svačiji ukus. Dreskod nije imao nikakav značaj. I na nastup "Obojenog programa”, "Ateist Repa”, "ZAA”, kao i pevača Ere Ojdanića pod šatrom na etnostejdžu dobrodošli su i rokeri, kontrolori GSP, pčelice, veštice, fudbaleri, oficiri, vanzemaljci... baš svi.

Ako ste u mladosti propustili ovakav provod nije kasno ni sad da doživite ovakvu zabavu. Najbolja maska i mis maskenbala biće objavljeni na fejsbuk strani KST-a.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.