Nexus 4 bele boje stiže pred praznike

Izvor: Mondo, 21.Nov.2012, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nexus 4 bele boje stiže pred praznike

Google želi crnoj verziji najnovijeg Nexus smartfona da doda i belu, kako bi praznična ponuda telefona zadovoljila sve ukuse korisnika.

Foto: LG Mobile Press Images.

Sada je na LG kompaniji da se potrudi da dizajnerski efekat relektujućih kockica zadnje maske primeni i na belu boju, ali kako je TalkTalk provajder iz Velike Britanije već ubacio beli model u ponudu, ne sumnjamo da LG-ju dobro ide.

Premijera belog Nexus 4 modela u Evropi trebala bi da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 13. decembra, za kada su planirane prve isporuke ovog telefona, ako ne bude naknadnih odlaganja. Crni model već je rasprodat na svim tržištima, a kupci su zamoljeni da budu strpljivi. Ukoliko želite da saznate šta sve Nexus 4 nudi, pročitajte to OVDE, jer će beli model imati identične karakteristike.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.