Саудијска Арабија домаћин наредних пет „Next Gen“ турнира

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Avg.2023, 14:50

Саудијска Арабија домаћин наредних пет „Next Gen“ турнира

Главни град Саудијске Арабије Ријад биће домаћин наредних пет „Некст Ген“ финалних тениских турнира, саопштио је данас на званичном сајту Асоцијације тениских професионалаца (АТП). Фото: Танјуг/AP Photo/Hassan Ammar, File Како је саопштено на сајту АТП, оводишњи финални турнир најбољих >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << младих тенисера ове године биће одржан од 28. новембра до 2. децембра у Ријаду. Турнир ће се играти на тврдој подлози, каква је на Ју Ес Опену, а наградни фонд за најбољих осам младих играча износиће два милиона долара. Претходних пет завршних турнира за најбоље младе тенисере одржани су у италијанском граду Милану.
У саопштењу које је издао АТП додаје се и да је Саудијска Арабија откупила права на организацију турнира до краја 2027. године.
Председник АТП, Андреа Гауденци, рекао је да је селидба турнира у Саудијску Арабију значајан корак унапред. „АТП Тур је глобални производ и истраживање нових тржишта је кључно за развој тениса. Долазак „Неxт Ген финалс“ турнира је шанса да инспиришемо тениске фанове у региону који има много младе популације и јединствену тениску публику“, рекао је Гаудензи.
Ker: Sve je potpuno drugačije nego u NBA ligi, najvažnije je navići se na pravila

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Саудијска Арабија домаћин наредних пет „Next Gen“ турнира се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.