Пензионери ће убудуће моћи да остварују погодности у болници „New Hospital“

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jan.2024, 21:01

Пензионери ће убудуће моћи да остварују погодности у болници „New Hospital“

Новосадска и Покрајинска филијала ПИО Фонда потписале су Уговор о сарадњи с Општом болницом New Hospital. Захваљујући томе, пензионери ће убудуће моћи да остварују погодности у тој здравственој установи у Новом Саду, уз приказ пензионерске картице. Фото: Танјуг/Зоран Жестић
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Од марта прошле године, када је почело пријављивање за пензионерске картице, Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање потписао је споразуме о сарадњи са више од 800 привредних субјеката и државних институција. Још једна друштвено одговорна установа прикључила се овом пројекту.
“Оно што ми желимо да свим корисницима пензионерске картице пружимо прилику да могу да плаћају све наше услуге на 12 месеци, уз попуст 10 посто који сваки корисник, власник пензионерске картице и једна додатна услуга за брачног друга, који је исто пензионер, дајемо додатни попуст за обоје, на 24 месечних рата“, саопштио је др Гордан Парошки, директор Опште болнице „New Hospital“.
До сада се преко милион и 100 хиљада пензионера у Србији пријавило за пензионерске картице, а тај број расте из дана у дан, истакао је директор новосадске Филијале ПИО фонда. Он је подсетио најстарије суграђане да је расписан позив за пријаве за бесплатно лечење пензионера у бањама за 2024. годину. „Пријаве су почеле 9.јануара и биће до 25.јануара када закључујемо упућивање на рехабилитацију. Рехабилитација траје 10 дана у нашим бањама, право имају сви корисници инвалидских, старосних, породичних пензија са територије Републике Србије, чији износ пензије не прелази 39.850 динара. Остали услови су да немају других личних примања и могу да поднесу и корисници иностраних пензија али је неопходно да тај износ такође не прелази 39.850 динара“, изјавио је Борис Јевтић, директор новосадске филијале ПИО Фонда.
Пријаве се подносе у Удружењима пензионера, није неопходно да се буде члан Удружења, а резултати огласа ће бити објављени 24 дана од закључења огласа.

Objavljenje liste stipendista Ministarstva prosvete i Fonda za mlade talente

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пензионери ће убудуће моћи да остварују погодности у болници „New Hospital“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.