Nevreme zahvatilo Ivanjicu

Izvor: Večernje novosti, 26.Maj.2014, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme zahvatilo Ivanjicu

IVANjICA - Ivanjicu je danas oko 14.00 časova zahvatilo polučasovno nevreme praćeno gradom.Prema rečima predsednika ivanjičke opštine Milomira Zorića u samoj varošici je padala kiša praćena sugradicom."Međutim, grad veličine lešnika je zahvatio područje Bukovice ", kazao je on za Tanjug dodajući da će eventualne štete na voćnjacima i usevima tek biti utvrđene.Prema rečima načelnika Odeljenja za vanredne situacije Moravičkog okruga Dragiše Broćića gradonosni oblaci su najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zahvatili jugozapadne delove opštine Ivanjica i samu varošicu uz veliku količinu padavina."Na deset mesta se interveniše na ispumpavanju vode, a poslali smo pomoć i iz Čačka", rekao je Broćić za Tanjug.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grad veličine lešnika pogodio neka čačanska sela

Izvor: Blic, 26.Maj.2014

Sela u okolini Ćačka danas popodne zahvatilo je nevreme, a grad veličine lešnika pogodio je čačanska sela Gornju Gorevnicu i Milićevce...Načelnik Odeljenja za vanredne situacije Moravičkog okruga Dragiša Broćić rekao je Tanjugu da je gradonosni oblak praćen jakom kišom došao od Očara...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.