Nevreme u Republici Srpskoj - ispaljeno više od 260 protivgradnih raketa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2024, 23:16

Nevreme u Republici Srpskoj - ispaljeno više od 260 protivgradnih raketa

Više od 260 protivgradnih raketa ispaljeno je danas na teritoriji Republike Srpske, od reke Une do Drine, izjavio je direktor Protivgradne preventive Republike Srpske Tihomir Dejanović.

Dejanović je rekao da je protivgradna zaštita uključena od 15 časova i da će trajati sve dok nevreme ne pređe preko Save u Hrvatsku, prenela je RTRS.

Nakon veoma visokih temperatura jako nevreme zahvatilo je danas u poslepodnevnim časovima delove Bosne i Hercegovine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
U Banjaluci je jak led padao nekoliko minuta, a nakon toga je nastavila da pada jaka kiša, a jak vetar i grad zahvatilo je i Doboj.

Desetine građana prijavile su oštećenja na putničkim automobilima posle današnjeg nevremena koja je zahvatilo Banjaluku, a velika šteta pričinjena je i u voćnjacima i baštama u selu Potkozarju, gde su oštećena stabla bresaka, kajsija, šljiva, kruške, jabuke i drugog voća.

Navedeno je da je grad veličine oraha zahvatio Gradišku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.