Nevreme stiglo u Srbiju: U Loznici grad veličine lešnika tukao bar deset minuta, nepogoda jača od raketa!

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2020, 20:02

Nevreme stiglo u Srbiju: U Loznici grad veličine lešnika tukao bar deset minuta, nepogoda jača od raketa!

Štete na usevima tek će biti izvesne posle prestanka kiše LOZNICA - Grad veličine lešnika, praćen snažnom kišom i vetrom, desetak minuta najmanje, oko 17 časova, u četvrta, tukao je deo lozničkog kraja, između Drine i Jadra.Protivgradne stanice u ovom kraju, kako nam je, u više navrata rečeno, zvanično, imaju dovoljno raketa, većina njih je automatizovana i trebalo bi da, u velikoj meri, štite polja ovdašnjih domaćina, ali ovoga puta sivi oblaci, koji su, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kao i obično, došli sa leve obale Drine, bili su jači. Štete na usevima tek će biti izvesne posle prestanka kiše, koja nije prestala, pošto je utihnuo grad.Jasno je da će se, sigurno, grad loše da odrazi na malinu, čija je berba u punom jeku.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

CRNO NEBO NAD SRPSKIM GRADOVIMA: Olujni vetar nosio sve pred sobom, grad prekrio tlo (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020

Da li je nevreme napravilo neku štetu, za sada nije poznato...Danas oko 18 i 30 snažno nevreme je pogodilo Kosovsku Mitrovicu i Zvečan...Duvao je olujni vetar praćen kišom. Pala je i velika količina grada veličine lešnika...Ova vremenska nepogoda je iznenadila građane jer je, prema njihovim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.