Nevreme od Rijeke do Trsta, pada i sneg

Izvor: B92, 22.Okt.2017, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme od Rijeke do Trsta, pada i sneg

Rijeka -- Jako nevreme zahvatilo je područje od Kopra do Trsta, na Platku pada sneg, a jaka kiša pogodila je i Rijeku, javljaju hrvatski mediji.

U Rijeci je do 19.00 sati palo gotovo 200 mililitara kiše, što je uzrokovalo brojne probleme u saobraćaju, javlja Istramet.

Delovima grada tekle su blatne bujice, a prema dojavama s terena voda je ponegde bila duboka i do 40 centimetara, prenosi N1.

Hina dodaje da su vatrogasci popodne, kada je kiša najjače >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << padala, imali oko 15 intervencija.

Prema njihovim rečima, nakon 20 sati stanje je bolje i smiruje se.

Jako nevreme zahvatilo je i područje od Kopra do Trsta, a uz zahlađenje u večernjim satima, kiša se u planinama brzo pretvorila u sneg, ističe N1.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nevreme od Rijeke do Trsta, pada i sneg

Izvor: RTS, 22.Okt.2017

Snažno nevreme zahvatilo je područje od Kopra do Trsta. Na Platku pada sneg, a jaka kiša pogodila je Rijeku, javljaju hrvatski mediji. . U Rijeci je do 19 sati palo gotovo 200 mililitara kiše, što je uzrokovalo brojne...

Nastavak na RTS...

Haos u Hrvatskoj: Jako nevreme od Rijeke do Trsta, pada i sneg

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2017

Jako nevreme zahvatilo je područje od Kopra do Trsta, na Platku pada sneg, a jaka kiša pogodila je i Rijeku, javljaju hrvatski mediji...U Rijeci je do 19 sati palo gotovo 200 mililitara kiše, što je uzrokovalo brojne probleme u saobraćaju, javlja Istramet...Delovima grada tekle su blatne bujice,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Jako nevreme zahvatilo Hrvatsku: Gradom tekle blatne bujice, intervenisali vatrogasci (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2017, 08:43

Nevreme izazvalo brojne probleme..Jako nevreme zahvatilo je područje od Kopra do Trsta, na Platku pada sneg, a jaka kiša pogodila je i Rijeku, javljaju hrvatski mediji...U Rijeci je do 19 sati palo gotovo 200 mililitara kiše, što je uzrokovalo brojne probleme u saobraćaju, javlja Istramet...Delovima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.