Nevreme napravilo haos u Zapadnoj Srbiji: Drvo palo na kolovoz; vetar nosio splavove

Izvor: B92, 02.Dec.2023, 20:14

Nevreme napravilo haos u Zapadnoj Srbiji: Drvo palo na kolovoz; vetar nosio splavove

Olujni vetar izazvao je probleme u užičkom kraju.

Saobraćaj od Užica ka Bajinoj Bašti bio je otežan, jer je u mestu Zlodol drvo palo na kolovoz. Na jezeru Perućac vetar nosio splavove.

Vozači putničkih automobila na putu Užice-Bajna Bašta morali su da koriste školsko dvorište u mestu Zlodol jer je drvo palo na kolovoz. Teretna vozila morala su da sačekaju uklanjanje stabla sa puta.

Srećom drvo je palo u trenutku kada na kolovozu nije bilo vozila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Sličnih problema bilo je i na Tari, a zbog oborenog drveća privremeno je bio u prekidu saobraćaj od Kaluđerskih bara do Mitrovca.

Na jezeru Perućac vetar je nosio splavove koji nisu bili dovoljno čvrsto vezani, a na pojedinim je pričinjena i šteta.

Na Zaovinama pojedina domaćistva ostala su bez električne energije, a vetar je pravio probleme u snabdevanju električnom energiju i u gradskim delovima Bajine Bašte.

Ekipe su na terenu i otklanjaju kvarove. Zbog oborenih stabala saobraćaj se odvija otežano i u pojedinim selima na području Užica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VETAR NOSIO SPLAVOVE, ČUPAO STABLA I "SKIDAO" KROVOVE Olujni udari napravili haos širom Srbije: Dramatični prizori (VIDEO/FOTO)

Izvor: Kurir, 02.Dec.2023

Olujni vetar izazvao je probleme u užičkom kraju. Saobraćaj od Užica ka Bajinoj Bašti bio je otežan, jer je u mestu Zlodol drvo palo na kolovoz. Na jezeru Perućac vetar nosio splavove.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.