Nevreme i u BiH, vetar obarao stabla, krovove, kamione VIDEO

Izvor: B92, 01.Avg.2021, 15:32

Nevreme i u BiH, vetar obarao stabla, krovove, kamione VIDEO

Snažno olujno nevreme praćeno kišom zahvatilo je danas Bihać, Cazin i Veliku Kladušu kao i druga mesta na severozapadu Bosne i Hercegovine.

U Bihaću je usled snažnog nevremena koje je trajalo od 20 minuta do pola sata, oboreno nekoliko stabala. Na teren su izašle ekipe hitne pomoći, policija i vatrogasci.

Snažno nevreme je pogodilo i Cazin, gde je jaka kiša praćena vetrom lomila krovove po kućama, drveće i ograde. Od siline vetra i oluje oboreno je jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teretno vozilo, prenosi Klix.ba.

Olujno nevreme pogodilo je danas i Prijedor gde su jaki udari vetra jačine između 50 i 70 kilometara na sat čupali drveće i skidali krovove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nevreme u BiH i Hrvatskoj - vetar obarao stabla, krovove, automobile

Izvor: RTS, 01.Avg.2021

U velikom nevremenu koje je pogodilo područje Bihaća na zapadu Bosne i Hercegovine poginula je jedna osoba nakon što je na nju pala grana sa drveta. Snažno olujno nevreme praćeno kišom zahvatilo je i područje centralne Hrvatske, a najteže je bilo na Baniji gde je vetar čupao stabla, oštetio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.