Nevladinim organizacijama dodeljena priznanja „Zvezde Beograda“

Izvor: Blic, 22.Dec.2012, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevladinim organizacijama dodeljena priznanja „Zvezde Beograda“

Petnaest nevladinih organizacija dobilo je danas nagrade „Zvezde Beograda“ za projekte koje je finansirao Grad Beograd, a koji su ocenjeni kao najbolji u 2012. godini.

Među nagrađenima su projekti Udruženja „Nekopromitovani intelektualci beogradski“ za projekat iz oblasti zaštite životne sredine pod nazivom „Posle bombi...“ i Udruženje „Supernatural“ za projekat „Supernatural festival 2012“, koje je finansirao Sekretarijat za zaštitu životne sredine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Nagrađenima je priznanje uručio gradski sekretar za zaštitu životne sredine Goran Trivan.

- Saradnja sa nevladinim organizacijama je od velikog značaja jer samo zajedničkom inicijativom možemo da napravimo pomak u očuvanju životne sredine i doprinesemo našoj boljoj budućnosti – rekao je Trivan.

Priznanja se uručuju za najbolje projekte pojedinačno po svakom finansiranom konkursu a cilj projekta „Zvezde Beograda“ je da dodatno afirmiše partnerstvo grada Beograda i udruženja, kao i da približi aktivnosti nevladinih organizacija javnosti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.