Neviđeni FIJASKO u UN: Trampu se svi smeju, Erdogan napustio salu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2018, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neviđeni FIJASKO u UN: Trampu se svi smeju, Erdogan napustio salu (VIDEO)

Američki predsednik zakasnio na sopstveni govor

Sala Generalne skupštine UN je dočekala sa smehom početak govora predsednika SAD Donalda Trampa, a turski predsednik je napustio salu.

Pročitajte i:

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan napustio je salu Generalne skupštine u trenutku kada je izašao pred govornicu Donald Tramp.

Trump now knows what it feels like to have the world laughing at you: #UNGApic.twitter.com/SsD11pcHhc

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />— Larry the Cat (@Number10cat) September 25, 2018

Američki predsednik je svoj govor počeo pričom da je on za manje od godinu dana postigao više od svojih prethodnika za isti period. To je izazvalo smeh u sali.

- Nisam očekivao takvu reakciju, ali to je normalno - malo se zbunio Tramp, nastavljajući da govori o rastu ekonomije, smanjenju nezaposlenosti i drugim uspesima.

Tramp je zakasnio na sopstveni govor – trebalo da govori drugi, nakon predsednika Brazila, ali je za govornicu ipak izašao predsednik Ekvadora Lenjin Moreno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.