Neverovatni kandidat za predsednika SAD (VIDEO)

Izvor: S media, 08.Jan.2012, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatni kandidat za predsednika SAD (VIDEO)

Verman Suprem, u prevodu Gamad Svevišnji, je predsednički kandidat u SAD 2012. godine. On je američki umetnik anarhista koji se ruga političkom sistemu.

Da li će ovaj čovek zameniti Obamu? (VIDEO)

Amerikanci nezadovoljni i Obamom i republikancima

Obama počeo turneju kritikujući republikance

Verman obećava da ako bude izabran za predsednika da će biti uveden zakon po kojem će svako morati da pere zube četkicom. Takođe, on obećava svakom građaninu po jednog ponija.

Pogledajte kako Verman izgleda.

(S media)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

I on je kandidat za predsjednika Amerike

Izvor: BanjalukaLive.com, 09.Jan.2012, 14:37

Vermin Suprim je predsjednički kandidat na izborima u SAD 2012. godine. Pogledajte zašto je on poseban. Vermin Suprim (Vermin Supreme), u prevodu Gamad Svevišnja, je predsjednički kandidat u SAD 2012. godine. On je američki umjetnik anarhista koji se ruga političkom sistemu. Vermin obećava da,...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.